تهران، اسلامشهر، شهرک‌ کامیون‌داران، بلوار امام حسین، پلاک 16 (دفتر فروش مارال صنعت جاوید)

info@maralsolgi.ir

09120317918 | 09125959322 | 09121300847

اخبار نمایشگاه مارال

انواع کامیون کشنده

2023-12-09
تعداد بازدید : 166

در این مقاله به انواع کامیون کشنده از جنبه‌های مختلف می‌پردازیم و بهترین برندهای موجود در بازار برای خرید کامیون کشنده سنگین و نیمه سنگین را نیز معرفی می‌کنیم، پس اگر شما هم به دنبال راهنمای خرید کامیون کشنده هستید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید؛ بد نیست بدانید که کامیون‌های کشنده با کامیون‌های معمولی متفاوت هستند و باید برای خرید این کامیون‌ها، فاکتورهای مختلفی را در نظر داشت که در طول مقاله به این موضوع نیز می‌پردازیم، پس اگر می‌خواهید به صورت کامل با انواع کامیون کشنده، آشنا شوید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

برای اطلاعات بیشتر از نحوه فروش و شرایط پرداختی انواع کامیون کشنده با  شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.

شماره تماس نمایندگی مارال سلگی: 

  • ۰۹۱۲۰۳۱۷۹۱۸
  • ۰۹۱۲۱۳۰۰۸۴۷
  • ۰۹۱۲۵۹۵۹۳۲۲

آدرس نمایندگی مارال سلگی: شهرک کامیون‌داران بلوار امام حسین بعد از چهارراه اول پلاک ۱۶ نمایشگاه سلگی

منظور از کامیون کشنده چیست؟

قبل از این که به انواع کامیون کشنده بپردازیم، بد نیست که با مفهوم کلی کامیون‌های کشنده نیز آشنا شویم که با توجه به این موضوع، باید گفت که کامیون‌های کشنده، اشاره به نیروی یک خودرو حمل کننده بوده که به خودی خود، توانایی حمل بار را ندارد و باید برای حمل بار مجهز به اتاقک‌های مخصوصی شود که بار داخل این اتاقک‌ها جا به جا می‌شوند؛ به بیان دیگر باید گفت که کامیون کشنده، اشاره به کامیون‌هایی دارد که بدون اتاقک هستند و با توجه به نیاز از اتاقک‌های مختلفی می‌توان برای این کامیون‌ها جهت عمل بار استفاده نمود.

فاکتورهای مهم در دسته بندی کامیون کشنده

برای دسته بندی کامیون‌های کشنده، از فاکتورهای مختلفی استفاده می‌شود که مهم‌ترین این فاکتورها را می‌توان قدرت، نوع چرخ، حجم میزان بار قابل حمل، روش‌های تخلیه بار،  تراکتور و مخزن دانست؛ بد نیست بدانید که برای دسته بندی کامیون‌های کشنده، می‌توان فاکتورهای بی شماری را در نظر گرفت، ولی موارد ذکر شده از مهم‌ترین این فاکتورها هستند که البته با توجه به خود این فاکتورها نیز دسته بندی کامیون کشنده متفاوت می‌شود که در ادامه به این موضوع نیز می‌پردازیم.

انواع کامیون کشنده

دسته بندی کامیون‌های کشنده

با توجه به مواردی که در گذشته ذکر شد، باید بدانید که فاکتورهایی مانند قدرت، نوع چرخ، حجم میزان بار قابل حمل، روش‌های تخلیه بار، تراکتور و مخزن برای دسته بندی کامیون‌های کشنده در نظر گرفته شده است، ولی دسته بندی کامیون‌های سنگین کشنده با جزئیات بیشتری انجام می‌شود که در ادامه به این دسته بندی‌های می‌پردازیم؛ بد نیست بدانید که ملاک اصلی قیمت گذاری کامیون کشنده و خرید توسط سازمان و اشخاص مختلف، همین دسته بندی‌هایی است که در ادامه بررسی می‌شود.

  1. خودروی ون برای باربری

یک نوع خودروی حمل و نقل بار است که اتاق بار و اتاق راننده به صورت مجزا روی یک شاسی قرار می‌گیرد و برای حمل بار تا نهایت ۳٫۵ الی ۵ تن مناسب می‌باشد و قابلیت حمل بارهای سنگین را ندارد و برای مصارف داخل شهری مناسب می‌باشد.

  1. خودروهای نوع لوری

یک نوع وسیله موتوری که اتاق بار و اتاق راننده به صورت مجزا روی یک شاسی قرار می‌گیرد و برای حمل بار تا نهایت ۵ الی ۶ تن مناسب می‌باشد و قابلیت حمل بارهای سنگین را ندارد که البته نسبت به خودروی ون از ظرفیت بالاتری برای حمل بار برخوردار است.

  1. کامیون‌های تک محور

کامیون‌های تک محور، همانطور که از اسمشان نیز پیداست، دارای یک محور در انتهای کامیون می‌باشند که جهت بارهای نیمه سنگین استفاده می‌شوند، بد نیست بدانید که برای حمل بار سنگین از کامیون‌های دارای دو محور استفاده می‌شوند.

  1. کامیون‌های دو محور

با توجه به تعاریف بالا، باید بدانید که کامیون‌های جفت محور، دارای دو محور در انتهای کامیون هستند که این قابلیت را به شما می‌دهند تا بارهایی را که به واسطه کامیون‌ها تک محور قابل حمل نیستند را حمل نماید.

  1. کامیون‌های بوژی

این نوع کامیون‌ها برای مصارف بسیار ویژه و بسیار سنگین استفاده می‌شوند، بد نیست بدانید که کامیون‌های بوژی را با نام کامیون‌های هزار چرخ نیز می‌شناسند که به واسطه واگنی که دارای محورهای مخصوص است، امکان حمل و نقل بارهای فوق سنگین را فراهم می‌کند.

  1. کامیون اتاق‌دار

کامیون‌های اتاق دار، دارای استاندار مشخصی مبنی برای ارتفاع ۱٫۵ متری اتاقک هستند که به واسطه این کامیون‌ها می‌توان انواع بارهای بین شهر و حتی خارج از شهر را حمل و نقل نمود؛ بد نیست بدانید که از این کامیون‌ها نمی‌توان برای حمل بارهای سنگین استفاده نمود و معمولاً برای باربری منزل از این کامیون‌ها استفاده می‌شود.

  1. کامیون لبه‌دار

کامیونی که حداکثر ارتفاع دیواره مقاوم اتاق بار آن از کف اتاق ۸۰ سانتیمتر می‌باشد و برای مصارف مشخص و خاصی استفاده می‌شوند.

  1. کامیون تیغه‌دار

این نوع کامیون‌ها دارای قسمت باری طویلی هستند که به واسطه تیغه‌ای مخصوص به دو قسمت تقسیم بندی شده‌اند و برای حمل بارهای سنگین و نیمه سنگین قابل استفاده می‌باشند.

  1. کامیون کفی

برای حمل بارهای سنگین، مثل خودروهای راه سازی و هر نوع باری که نتوان آن را در چارچوب اتاقک جا داد از این نوع کامیون استفاده می‌شود، زیرا کامیون‌های کفی بدون اتاقک هستند و مخصوص حمل بارهای نامتعارف با اندازه‌های غیراستاندارد نسبت ه اتاق کامیون‌های کشنده هستند.

  1. کامیون سقف‌دار

این نوع کامیون دارای قسمت بار با محفظه سرپوشیده است که مناسب برای حمل انواع بار حساس است که نباید در معرض دید یا هوا قرار گیرد.

  1. کامیون یخچال‌دار

کامیون‌های یخچال دار، یکی از مدل‌های ویژه کامیون‌های کشنده سنگین هستند که برای مصارف مختلف مانند فریز مواد گوشتی استفاده می‌شوند و می‌توان در سطح شهر انواع کامیون‌های یخچال دار را مشاهده نمود که مواد گوشتی یا حتی مواد لبنی مانند بستنی که نیاز به دمای فریز دارند را جا به جا می‌کنند.

  1. کامیون مخلوط‌‌‌ کن (میکسر)

معمولاً از کامیون‌های میسکر، برای حمل و نقل مواد بتنی استفاده می‌شود، زیرا این کامیون‌ها به واسطه قسمت حمل بار خود، می‌توانند مواد تشکیل دهنده بتن را به بتن تبدیل کننده تا بتوان از این مواد در پروژه‌های مختلف مثل ساختمان سازی استفاده نمود.

  1. کامیون کمپرسی

این نوع کامیون‌ها برای تخلیه بار خود از دستگاه کمپرس استفاده می‌کنند و یکی از رایج‌ترین مدل‌های کامیون سنگین برای حمل و نقل بار محسوب می‌شوند.

تفاوت بین کامیون تک محور و دو محور در چیست؟

مهم‌ترین تفاوت کامیون‌های تک محور و کامیون‌های دو محور، توانایی حمل بار این کامیون‌ها می‌باشد که به طبع کامیون‌های دو محور از توانایی بالاتری نسبت به کامیون‌های تک محور برای حمل بار، برخوردار هستند؛ البته تفاوت دیگر این کامیون‌ها که به راحتی قابل اندازه گیری و مشاهده می‌باشد، وجود دو محور در انتهای کامیون می‌باشد که در کامیون‌های تک محور، تعداد محورها به یک عدد کاهش پیدا کرده است.

قیمت کامیون کشنده چگونه محاسبه می‌شود؟

با توجه به دسته بندی‌هایی که برای کامیون‌های کشنده در نظر گرفته شد و البته برند تولید کننده کامیون‌های سنگین کشنده، قیمت کامیون‌های کشنده تعیین می‌شود؛ البته فاکتورهای دیگری مانند نو یا کار کرده بودن کامیون، میزان کارکرد کامیون و نوسانات قیمت در بازار ایران، نیز تأثیر مستقیم در قیمت این کامیون‌ها دارد که شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با متخصصین مارال سلگی در ارتباط باشید.

تفاوت کامیون معمولی با کامیون کشنده چیست؟

همانطور که در ابتدای مقاله نیز به این موضوع اشاره داشتیم، کامیون‌های کشنده با کامیون‌ها معمولی متفاوت هستند و در یک دسته بندی قرار نمی‌گیرند، ولی سؤال مهم این است که تفاوت کامیون‌های کشنده با کامیون‌های معمولی در چیست؟ با توجه به تعریف کامیون‌های کشنده، باید گفت که این کامیون‌ها به عنوان نیرو محرکه‌ی قسمت بار عمل می‌کنند و دارای اتاقک آماده و ثابت نیستند و می‌توان از اتاقک‌های مختلف با توجه به نیاز مجموعه استفاده نمود، اما کامیون‌های معمولی دارای اتاقک ثابت غیرقابل تغییر هستند و برای اهداف ثابت و خاصی می‌توان از آن‌ها استفاده نمود.

جمع بندی

کامیون‌های کشنده، نوعی از کامیون‌هایی هستند که دارای قسمت بار ثابت نیستند و با توجه به نیاز مجموعه می‌توان اتاقک‌های متفاوتی روی این کامیون‌ها نصب نمود و به همین دلیل نیز انواع کامیون کشنده وجود دارد که شما قبل از استفاده از خدمات آن‌ها یا خرید کامیون کشنده برای مجموعه خود باید با دسته بندی و استاندارد کلی هر کدام آشنا باشید؛ بد نیست بدانید که فاکتورهای مختلفی برای تعیین قیمت کامیون کشنده وجود دارد ولی قطعاً یکی از مهم‌ترین این فاکتورها، کاربرد این کامیون‌ها می‌باشد که با توجه به اتاقک قابل نصب آن تعیین می‌شود.

 

5/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی ها :
اخبار

دیدگاه ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*